Telefon 
69 89 86 30 
E-mail 
post@nettvarehotellet.no 

Startsiden

Tjenester Forespørsel Veibeskrivelse Om oss Kontaktinfo
Lager- og logistikkløsninger for din nettbutikk
Nettvarehotellet er en profesjonell leverandør av alle tjenester innenfor lagring, pakking, ekspedisjon og distribusjon.
Vi sørger for at varene dine står trygt på vårt lager og vi håndterer ordrebehandling, pakking og distribusjon slik at du kan holde fokus på salg.

Les mer om
våre tjenester

 
V E I B E S K R I V E L S E

Besøksadresse: Lundebyveien 5, 1878 HÆRLAND

FRA OSLO
Følg E18 mot Stockholm, Sverige. Ca. 25 minutters kjøring forbi Askim på E18 kommer du til tettstedet Hærland. Når E18 blir 90-sone kan fabrikken (grå og blå) sees på venstre side av E18. Sving av første avkjøring til høyre (skiltet mot stedsnavnet Lundeby). Ta til venstre i rundkjøringen, passer under E18, ta så til venstre i rundkjøring (skiltet mot Lundeby & Co as). Hovedinngangen er midt på det gamle grå trebygget, rampe til lageret i mellom de grå bygningene.

FRA LILLESTRØM
Følg RV22 (Fetveien) fra Lillestrøm mot Fetsund. Ca.500m etter Fetsund Bru tar du av til høyre mot Mysen. Følg deretter RV22 helt til Momarken på Mysen. Ta til venstre i rundkjøringen og ut på E18. Herfra er det ca. 10 minutters kjøring på E18 til Lundeby.

Lundeby Lager & Distribusjon, Lundeby Ferdiggjøring, Lundeby Mailing og Lundeby & Co as holder til i de samme lokalene som Lundeby & Co Bokbinderi as i Hærland.

- Oversiktskart
- Kartsøk på gulesider.no

  Generell informasjon
Om nettvarehotellet
Veibeskrivelse
Kontaktinformasjon
Tjenester
Lagring
Fortolling
Pakking
Distribusjon
Diverse informasjon
Miljøprofil
Ledige stillinger
Forespørsel
Medieomtale
Nettvarehotellet AS
Lundebyveien 5
1878 HÆRLAND
Tlf: 69 89 86 30
post@nettvarehotellet.no
 

   Copyright © 2019 Nettvarehotellet - en avdeling i Lundeby-gruppen